Icon_1.png

Met innovatieve oplossingen efficiënt tijd vrijspelen binnen het productieproces

Tijd vrijspelen binnen het productieproces

Efficiënt tijd vrijspelen op de werkvloer

U bent uw concurrentie graag voor. En dus dient u levertijden te verkorten en als eerste nieuwe producten op de markt te brengen. Maar hoe verhoogt u doeltreffend uw first time right marge? En hoe verkort u uw time-to-market zonder daarbij kwaliteit te verliezen?

Download whitepaper

Time-to-market

Problem

Resulteert innovatie in een baanbrekend, nieuw product? Dan wilt u door middel van een korte time-to-market dat product snel kunnen lanceren. Zowel om klanten vooruit te helpen, als om concurrenten voor te zijn. Echter kost het productontwikkelingsproces veel tijd. Hoe verkort u uw time-to-market zonder in te boeten op kwaliteit?

Process

Het productontwikkelingsproces is een serieel proces: verschillende fases volgen elkaar op. Door dit om te zetten naar een parallel proces kunt u uw time-to-market verkorten. Verschillende tools kunnen u helpen fases gelijktijdig uit te voeren en tijd te besparen.

In plaats van verschillende fysieke prototypes maakt u met behulp van ontwerpsimulatietools één virtueel prototype dat direct getest kan worden. Aanpassingen kunnen meteen in het virtuele prototype worden doorgevoerd.

Datamanagementsystemen zorgen er vervolgens voor dat alle afdelingen toegang hebben tot de informatie binnen dit proces zodat werknemers sneller aangestuurd kunnen worden en gelijktijdig aan het werk kunnen gaan.

People

Datamanagementsystemen helpen managers engineering de time-to-market te verkorten en nieuwe producten sneller op de markt te brengen. Engineers merken het in hun manier van werken: het proces verloopt soepeler en efficiënter.  

Product

Ontwerpsimulatietools helpen het ontwerp- en productieproces te verplaatsen naar een virtuele omgeving waardoor taken parallel aan elkaar uitgevoerd kunnen worden en u uw time-to-market kunt verkorten. Een datamanagementsysteem zorgt dat alle afdelingen toegang hebben tot dezelfde data. Door deze single source of truth wordt samenwerken eenvoudiger.

 

First time right

Problem

Klanten hebben vaak specifieke productwensen. Aan uw engineers de uitdaging om klantwensen om te zetten in een werkend product. Een tijdrovend proces bestaande uit vele stappen die als doel hebben uw first time right marge te verhogen, maar tegelijkertijd uw doorlooptijd aanzienlijk verlengen.

Process

Door uw ontwerpproces te verplaatsen naar een virtuele omgeving kunt u zowel uw first time right marge verhogen als uw doorlooptijd verkorten. Waar een fysiek prototype eerst geproduceerd moet worden, bestaat een virtueel prototype enkel in een virtuele omgeving. Hierdoor maakt u in de eerste fase van het productieproces weinig kosten en kunt u snel tests uitvoeren. Veranderingen kunnen eenvoudig in het ontwerp worden doorgevoerd. Hierdoor kunt u kwaliteit garanderen en uw productontwikkelingsproces versnellen.

People

Aan de engineering manager de taak een klantspecifiek product zo snel mogelijk te produceren tegen een hoge kwaliteit. Ontwerpsimulatietools helpen de engineering manager de first time right marge te verhogen en de doorlooptijd te verkorten.

Product

Ontwerpsimulatietools stellen u in staat prototypen virtueel op te bouwen en te testen. Laten de tests zien dat het ontwerp veranderd moet worden, dan kan dit snel en kosteloos worden gedaan. Zo bespaart u kosten en versnel u het productieproces.

 

 

Play
De grootste voordelen van onze PDM-oplossing zijn de tijdsbesparing en foutreductie van 25-30%.
Kees van Marion
Directeur / Eigenaar Nijha
Bekijk de case study

Weten hoe u efficiënt tijd vrij kunt spelen in uw productieproces?

In een adviesgesprek nemen we uw processen onder de loep en brengen we samen in kaart waar verbetering mogelijk is.

Vraag een adviesgesprek aan
Adviesgesprek tijd besparen binnen het productieproces
Janko Stellaard Application Engineer
"Vrolijk, Technisch, Nieuwsgierig, Nuchter, Analytisch, Geduldig, Oplossingsgericht, Kennis overbrengend"