Korting op SOLIDWORKS

En ga voor de Donkervoort Driving Experience!
Ivo van Berkel
Sales Manager

"Enthousiast, Gedreven, Professioneel, Oplossingsgericht, Relatiebouwer, Ervaren, Klant staat Centraal"

Actie bij SOLIDWORKS en Cadmes met aantrekkelijke kortingen* en u maakt kans op Donkervoort Experience!

• Investeer met korting in de laatste versie SOLIDWORKS
  • Toegang tot MySOLIDWORKS Professional t.w.v. €365,-
  • 10% korting op trainingen
  • Maak een kosteloze testdrive op software naar keuze
  • Koopt u extra licenties of andere SOLIDWORKS producten dan krijgt u extra bundelkorting
  • Maak kans op een Donkervoort Driving Experience!

Bij aankoop van bijvoorbeeld SOLIDWORKS Flow Simulation, PDM, Professional, Composer, Visualise, en vele andere producten, dan loopt uw korting nog extra op.

Om in topvorm te komen hebben wij het grootste Benelux team (waarvan 11 Elite Application Engineers) klaar staan die u trainen en begeleiden. Net zoals wij sportautofabrikant Donkervoort ondersteunen met hun engineering uitdagingen.

Get there first en plaats uzelf in de driver seat met een testdrive!

Vraag vrijblijvend naar uw voordeel en de voorwaarden.

Mijn team neemt vandaag nog contact met je op.

Vriendelijke groet,

Ivo van Berkel

* Deze actie loopt tot 29 juni 2018