Probeer SOLIDWORKS gratis

Benieuwd naar SOLIDWorks?

start de gratis proefversie

Speciaal voor iedereen die wil weten wat SOLIDWORKS zoal te bieden heeft, is er de gratis proefversie. Hiermee maakt u gedurende één uur kennis met de volgende SOLIDWORKS-software:

• SOLIDWORKS Premium, de meest utgebreide keuze binnen SOLIDWORKS
  • Model Based Definition, voor papierloos produceren
  • Visualize, met toonaangevende rendermogelijkheden voor het maken van content die de visie, passie en emotie van een ontwerp weerspiegelt

Hoe werkt de gratis trial van SOLIDWORKS?

1. Vul hiernaast uw gegevens in
  2. Klik op de ontvangen link in uw e-mail
  3. Maak een SOLIDWORKS-account aan of log in als u al een account heeft
  4. Kies uw taal en klik op 'Launch'. U hoeft de software niet te installeren, deze opent in uw webbrowser.
  5. U kunt nu gratis kennismaken met SOLIDWORKS Premium, Model Based Definition en Visualize!

Wij wensen u veel plezier met uw eerste kennismaking!

Naar de gratis proefversie