Draftsight 2D CAD

Draftsight is een 2D-CAD software waarmee u DWG-bestanden kunt maken, openen en bewerken voor een aanzienlijk lagere prijs dan andere CAD-producten. DraftSight bestaat uit onderstaande versies:

Draftsight

Ideaal voor studenten, docenten en hobbyisten die eenvoudig een 2D-CAD product nodig hebben.
  • Eenvoudig bestanden maken, bekijken en bewerken
  • Een slim alternatief voor uw huidige 2D software
  • Gebruikt bestaande 2D data
  • Gratis community support

DraftSight werkt op Windows, Mac en Linux. Een activering is vereist.

Ga naar Draftsight

DRAFTSIGHT PROFESSIONAL

Dit product is ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven die een krachtige en tijdsbesparende 2D-CAD functionaliteit nodig hebben.

• LISP routines kunnen eenvoudig worden aangepast
  • Bevat gestandaardiseerde componenten die makkelijk en snel aan het ontwerp kunnen worden toegevoegd
  • De eerste 12 maanden kunt u gratis updates en servicepacks downloaden
  • DraftSight Professional werkt alleen op Windows.

Voor het aanschaffen van Draftsight Professional heeft u 2 opties:

• Een abonnement van 12 maanden die automatisch wordt gefactureerd, u kan op elk gewenst moment de automatische verlenging opzeggen.

Koop DraftSight Professional 12 maanden

• Een eenmalige aankoop, u kunt het product oneindig gebruiken, u kunt de eerste 12 maanden gebruik maken van gratis updates.

Koop DraftSight Professional eenmalige aankoop

Draftsight training

Wilt u uw kennis verhogen? Bekijk dan onze DraftSight Training. Wij helpen u graag verder!