klantspecifieke engineering?

Zet een productconfigurator in!

Klantspecifieke oplossingen worden steeds normaler. Maar wat betekent dat eigenlijk voor uw organisatie? Engineering maakt overuren om aan deze klantvraag te voldoen. Uw dure engineers besteden hierdoor nauwelijks meer tijd aan innovatie of het verbeteren van bestaande producten. De kans op fouten neemt toe en andere afdelingen wachten vaak lang op een antwoord. Het gevolg: u verliest kostbare orders.

Wilt u, nadat de order binnen is, de doorlooptijd binnen uw engineering verkorten? En wilt u uw engineers tijd laten besteden aan innovatie in plaats van administratie?

Schrijf u in voor de workshop design automation!

Deze workshop, dat zal doorgaan in onze kantoren te Merelbeke, zal u inzicht geven in de werking en logica van een productconfigurator. U zult kunnen ervaren op welke manieren er geconfigureerd kan worden en hoe design automation uw engineeringproces efficiënter maakt. Vervolgens gaat u zelf aan de slag om een 3D CAD-model te configureren in productconfigurator Tacton.

Programma 17 oktober 2018

13.00 - 13.15 uur Welkom & Introductie: welke ervaring heeft u met configureren?
13.15 - 13.45 uur Tacton Design Automation: wat zijn de unieke kenmerken?
13.45 - 16.15 uur Wat zijn úw uitdagingen?
  We gaan graag met u in gesprek om uw persoonlijke business case te bespreken. Wat zijn uw uitdagingen op het gebied van klantspecifiek engineeren? En waar zou uw bedrijf mee geholpen zijn?
13.45 - 16.15 uur Parallelsessie: aan de slag!

• Verbinden van Tacton modellen met CAD-Modellen
  • Configuratie van 3D modellen en 2D tekeningen
  • Parameters van een 3D model aansturen
  • Regelen van de parameters van 2D tekeningen
16.15 - 17.00 uur Networking drink en gelegenheid tot vragen stellen

bent u erbij?

Cadmes ontmoet u graag in de workshop Design Automation op 17 oktober aanstaande. Wilt u erbij zijn? Meld u dan kosteloos aan via deze pagina. U bent van harte welkom!