Bent u erbij?

Schrijf u in voor het Cadmes Event 2018
Schrijf u in voor het Cadmes Event 2018

U bent van harte welkom om deel te nemen aan het jaarlijkse Cadmes Event.

Wanneer : 3 oktober 2018
Waar : CHV Noordkade in Veghel
Hoe laat : 9.00 uur - 17.30 uur

Dit jaar ontvangen we onze Nederlandse en Belgische gasten op een gezamenlijk event in Nederland. Voor u een kans om nieuwe inspirerende contacten op te doen.

New Challenges, NextGen Solutions
Tijdens het Cadmes Event 2018 besteden we aandacht aan de uitdagingen die u als engineer of manager in de maakindustrie bezig houden. Denkt u hierbij aan thema’s zoals innovatie, Smart Industry, Connected devices, 3D printen maar ook aan de nieuwe features in SOLIDWORKS 2019. Tijdens de dag zal er een Technisch en een Management programma zijn.

Technisch programma
In het Technische programma besteden we aandacht aan de nieuwe features in SOLIDWORKS 2019 en de uitdagingen die u als engineer dagelijks heeft. Om zeker te zijn van een plaatsje in de experience sessies van uw voorkeur kunt u bij het aanklikken van het Technisch programma gelijk een keuze maken welke sessies u wenst te volgen.
Klik hier voor meer informatie over het technische programma en de sessies.

Management programma
Als Management of Directie kunt u deelnemen aan ons managementprogramma. Tijdens deze sessies wordt er aandacht besteed aan hoe de nieuwe technologieën in uw bedrijfsprocessen en tooling passen en hoe deze succesvol geadopteerd kunnen worden. Ook nemen we een kijkje in de keuken bij bijzondere bedrijven uit Belgie of Nederland.
Klik hier voor meer informatie over het management programma

Schrijf u hiernaast in!