Cadmes event Nederland - 11 oktober 2017

Wat als uw bedrijfsprocessen vandaag klaar zouden zijn voor de engineering uitdagingen van morgen? Kom naar het Cadmes Event in 't Spant! te Bussum en laat u inspireren!

Als ondernemer of medewerker wordt u in de huidige industrie continu uitgedaagd om top of the game te zijn. Hoe blijft u de concurrentie voor? Welke slimme producten kunt u bedenken? Hoe zet u uw software zo optimaal mogelijk in in uw dagelijkse werkzaamheden? En hoe bereidt u de nieuwe lichting engineers voor op de toekomst? Bezoek het Cadmes Event 2017 en laat u inspireren!

Datum: 11 oktober 2017
Locatie: Spant! Bussum
Tijd: 09.15 - 17.30 uur
Prijs: Gratis (normaal € 65)

Technisch programma 
Tijdens het Cadmes Event op 11 oktober 2017 in Spant! Bussum dagen we u aan de hand van 'challenging tracks' uit op de volgende onderwerpen:

  • Challenge your innovative skills, met o.a. What's New SOLIDWORKS 2018!
  • Challenge your professional development, met o.a. Tips & Tricks 
  • Challenge your next generation, met o.a. een engineering hackaton

Bekijk alle technische sessies (pdf) en stel uw eigen programma samen!

Managementprogramma
Neem als Management of Directie deel aan ons managementprogramma, met 9 inspirerende sprekers! Meer informatie en aanmelden >

Meld u vandaag nog aan!
Wilt u zeker zijn van een plek op 11 oktober? Meld u dan vandaag nog gratis aan (normaal € 65) via deze pagina. In aanloop naar event zal al een aantal challenges worden gestart... Houd onze berichtgeving dus in de gaten!

Wat als...  úw bedrijf in de spotlights zou staan?
Breng uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van meer dan 500 eventbezoekers en laat zien hoe u hen kunt helpen! Word exposant op het Cadmes Event in Bussum. Lees meer >